برای تعمیر جارو شارژی به صورت اصولی، دقیق و درست، باید با قطعات این جارو آشنا شوید تا بتوانید تعمير خود را بهتر و تخصصی تر انجام دهید.
در وهله ی اول باید اشاره کنیم که جارو شارژی دارای اجزای الکتریکی و اجزای مکانیکی می باشد. که این اجزا از یک دیگر مجزا هستند اما به طور کل روی عملکرد هم تاثیر می گذارند.
اجزای مکانیکی و غیر مکانیکی جارو شارژی چیست؟
• موتور جارو شارژی: اصلی ترین قطعه ی الکتریکی جارو شارژی موتور آن می باشد که از نوع یونیورسال است.
• مدارهای الکتریکی: مدار های الکتریکی در جارو شارژی به حالت کلید روشن خاموش و لامپ می باشند. که این کلید روشن خاموش از نوع فشاری است و سر راه فاز یا نول اصلی مدار قرار می گیرد. لامپ خبر در اکثر جارو شارژی ها با اتصال کابل جارو شارژی به پریز برق روشن می شود و نشان می دهد که دستگاه آماده به کار می باشد.
• دکمه های روی بدنه: روی بدنه ی جارو شارژی دکمه های مختلف وجود دارد. که هر یک از این دکمه ها برای انجام تنظیمات مختلف استفاده می شوند که این دکمه ها جزو اجزای الکتریکی جاروشارژی به حساب می آیند.
• ترانس ایزوله: رله مغناطیسی می باشد که از سیم پیچ با اهم بالا برای ایجاد میدان مغناطیسی جهت جذب اهرم کلید استفاده می شود.
• بدنه دستگاه: بدنه ی جارو شارژی نیز جزو اجزای تشکیل دهنده ی مکانیکی جارو به حساب می آید که دربرگیرنده ی موتور، کلید، لامپ خبر و... است که اهمیت بالایی دارد.
• فیلتر دستگاه: یکی دیگر از اجزای مکانیکی جارو شارژی فیلتر دستگاه است. که نقش مهمی در عملکرد صحیح جارو ایفا می کند.
زیرا با روشن کردن جارو شارژی هوا به داخل آن مکیده می شود و زباله ها را جمع می کند. هوایی که داخل جا رو فرستاده می شود علاوه بر زباله، گرد و غبار های زیادی با خود به همراه دارد که این ذرات گرد و غبار با فیلتر مواجه می شوند تا راهی برای ورود به موتور و سایر قطعات جارو نداشته باشند.